Projecten

Elsje van Vuuren
Elsje van Vuuren
20 juni 2022
1 min

Voor onze horeca maken we bewuste keuzes voor meer kwaliteit. Onze topchefs hebben samen met onze partner Greendish nieuwe menu’s ontwikkeld. Ons bedrijfsrestaurant is nu volledig vegetarisch en onze overige horeca voor 90%. We koken op maat zodat we versproducten zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten om verspilling te vermijden. Voedsel dat wel overblijft gaat naar de Voedselbank of wordt verspreid via de app Too Good To Go. 

De komende periode voegen we in onze webshop steeds meer duurzame, liefst circulaire, producten toe waardoor we de CO2 uitstoot kunnen verlagen. Daarmee kunnen we onze belofte om tegen 2030 CO2 neutraal te zijn kracht bijzetten. Je kunt hierbij denken aan: 

a.  Duurzaam meubilair 

b.  LED verlichting 

c.  Circulair tapijt 

d.  Horeca assortiment (vegetarisch keuzes) 

Daarnaast gaan we duurzame deelnamepakketten introduceren. Deze bestaan uit circulaire standbouwwanden, LED verlichting en circulair tapijt en meubels. 
Met deze duurzame opties willen we exposanten inspireren om duurzame keuzes te maken. Alleen samen kunnen we het verschil maken.  

Elsje van Vuuren

Elsje werkt twee jaar als Corporate PR- en communicatieadviseur in het team corporate communicatie bij Jaarbeurs.

Gerelateerde artikelen