André Hazes

Op 25 en 26 september zal André Hazes de eerste twee shows in SCALA Theater aftrappen. Dat beloven bijzondere avonden te worden. Ben jij erbij?

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
25 sep 2020 - 26 sep 2020
Content One

Zorgeloos genieten

Niemand minder dan André Hazes zal op 25 en 26 september het spits afbijten in het SCALA Theater. Het beloven twee onvergetelijke avonden te worden!

In het SCALA Theater kun je zorgeloos genieten van fantastische shows. Het hele najaar zijn diverse shows en voorstellingen te zien in deze unieke theaterlocatie. In je eigen loge, duo-seat of dichtbij het podium in de zaal is het mogelijk om coronaproof samen te komen. Om jouw avond helemaal compleet te maken kun je via de ‘table service’ hapjes en drankjes bestellen, die vervolgens bij je worden gebracht.

Dit najaar zijn er shows van een aantal grote Nederlandse artiesten, zoals Tino Martin, Glennis Grace, Waylon, Stef Bos en BOEF. Kies je liever voor een avondje lachen? Ook Tineke Schouten en Jandino staan in het SCALA Theater op de bühne. Of juist de kinderen verwennen met een dagje uit? Er zijn ook een aantal kindervoorstellingen gepland waaronder Belle en het Beest. Of te wel, genoeg shows om naar uit te kijken! Heb je vragen over de shows? Kijk op de website voor meer informatie.

Kom je ook?

Content Two

Geïnspireerd door het theater La Scala hebben we in samenwerking met verschillende partners een uniek locatieconcept ontwikkeld. Vertical seating brengt de beleving dichtbij. Veilig op niveau vanuit een eigen loge. Iedereen best seats dus, zodat alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdient.

Tijdelijke constructie in het Event & Exhibition Centre
We bouwen momenteel een tijdelijke constructie op maat in het Event & Exhibition Centre. Vanaf 25 september tot en met 31 december 2020 blijft deze constructie permanent staan voor corporate events, congressen en voorstellingen. In SCALA kunnen maximaal 650 personen coronaproof samenkomen (bij personen uit één huishouden betreft dit 1.050 personen).

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs
We hebben verschillende maatregelen genomen zodat veilige ontmoetingen in het SCALA Theater kunnen plaatsvinden. Lees hier meer over de maatregelen.

Meer weten over SCALA? Bekijk de website of neem contact met ons op.

Bekijk website