DAY1 World of Cars

Een splinternieuw auto- en lifestyle event. Een verrassende show waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en nog veel meer.

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
18 dec 2020 - 20 dec 2020
Content One

DAY1 World of Cars

Een splinternieuw auto- en lifestyle event van 18 tot en met 20 december 2020 in Jaarbeurs.

DAY1 en eventorganisator 402 verbinden met hun expertise de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. Een verrassende show waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar de bezoeker oog in oog komt te staan met zijn of haar favoriete auto’s, influencers, bekende presentatoren, coureurs en acteurs en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Car Catwalk waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters.

Bezoekers kunnen een van de actie arena’s betreden, met de 1e "Racing Influencers" of met driftende en racende bolides. Instappen in een McLaren of Lamborghini Aventador is mogelijk bij de SuperCar Experience. Ook kan men in een van de theaters luisteren naar motivational talks en inspirerende presentaties van influencers of bekende sporters of meedoen in kleinere breakout sessions. Uiteraard ontbreken tientallen standhouders niet op het gebied van nieuwe of gebruikte auto's, autostyling, carperformance, lifestyle, future mobility, tech, sport en fashion. En je kan je vergapen aan de vele tientallen showcars, waaronder de Top50 Modified Cars. Maar er is meer; de gaming zone, sportzone, musicworld en tal van workshops en livedemo’s.

Content Two

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de organisatie.

Contact