Snelle

Snelle is een woord-kunstenaar. Een fijne sound met een woordkeus waarmee je jezelf vaak kunt identificeren. Daarnaast zijn het ook gewoon lekkere hitjes om keihard mee te zingen. Dat beloofd een fijne show te worden. Ben jij erbij?

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
04 feb 2021 - 04 feb 2021
Content One

Zorgeloos genieten

Snelle is een echte knutselaar met woorden, door zijn authentieke sound en woordkeus lijken al zijn tracks een succes. Jong en oud is gevallen voor de charmes van deze jongen uit het Oosten. Samen met zijn vrienden/band 'de lieve jongens band' geeft hij altijd een show weg. Nu dus ook weer, ditmaal in het SCALA Theater. Dat beloofd een bijzondere avond te worden. 

In het SCALA Theater kun je zorgeloos genieten van fantastische shows. Het hele voorjaar zijn diverse shows en voorstellingen te zien in deze unieke theaterlocatie. In je eigen loge, duo-seat of dichtbij het podium in de zaal is het mogelijk om coronaproof samen te komen. 

Dit voorjaar zijn er shows van een aantal grote Nederlandse artiesten, zoals Nick & Simon, Glennis Grace, Waylon, Stef Bos en BOEF. Kies je liever voor een avondje lachen? Ook Tineke Schouten, Daniel Arends en Jandino staan in het SCALA Theater op de bühne. Of juist de kinderen verwennen met een dagje uit? Er zijn ook een aantal kindervoorstellingen gepland waaronder Belle en het Beest. Of te wel, genoeg shows om naar uit te kijken! Heb je vragen over de shows? Kijk op de website voor meer informatie.

Kom je ook?

Content Two

Geïnspireerd door het theater La Scala hebben we in samenwerking met verschillende partners een uniek locatieconcept ontwikkeld. Vertical seating brengt de beleving dichtbij. Veilig op niveau vanuit een eigen loge. Iedereen best seats dus, zodat alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdient.

Tijdelijke constructie in het Event & Exhibition Centre
We bouwen momenteel een tijdelijke constructie op maat in het Event & Exhibition Centre. Vanaf 25 september is deze constructie in gebruik voor corporate events, congressen en voorstellingen. In SCALA kunnen maximaal 650 personen coronaproof samenkomen (bij personen uit één huishouden betreft dit 1.050 personen).

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs
We hebben verschillende maatregelen genomen zodat veilige ontmoetingen in het SCALA Theater kunnen plaatsvinden. Lees hier meer over de maatregelen.

Meer weten over SCALA? Bekijk de website of neem contact met ons op.

Bekijk website