Test Automation Days

Tweedaagse conferentie over alles op het gebied van testautomatisering. Ontdek up-to-date technieken en testtools, netwerk met professionals en leer van experts.

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
22 sep 2020 - 23 sep 2020
Content One

Test Automation Days

Het afgelopen decennium is Test Automation Days de belangrijkste ontmoetingsplaats gebleken voor de internationale gemeenschap van testautomatisering. Een tweedaagse conferentie vol met innovatieve en ‘hands-on’ lezingen, workshops en praktijkervaringen. Ontdek de meest up-to-date technieken en testtools, netwerk met professionals in het testen van software en leer van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van testautomatisering.

De eerste dag staat in het teken van leren door te doen! Een dag vol workshops waar tools, technologieën en innovatieve praktijken tot bloei komen. De workshops bieden beginnende, gemiddeld ervaren en geavanceerde testautomatiseringsingenieurs de mogelijkheid om hun ervaringen op te doen en te delen.

De tweede dag is meer gericht op het uitwisselen van ideeën en tips door middel van lezingen en presentaties, inclusief masterclasses van twee uur voor meer praktische ervaringen.

Content Two

Meer informatie

Wil je meer informatie over het programma en de tijden? Neem dan contact op met de organisatie.

Naar website