Tino Martin

Op 26 en 27 maart zal Tino Martin zowel zijn nieuwe als welbekende hits laten klinken door het SCALA Theater. Dat beloven twee gave avonden te worden. Ben jij erbij?

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
22 jan 2021 - 23 jan 2021
Content One

Zorgeloos genieten

Niemand minder dan Tino Martin zal op 26 en 27 maart zijn nieuwe en oude hits laten klinken in het SCALA Theater. Het beloven dan ook twee onvergetelijke avonden te worden!

In het SCALA Theater kun je zorgeloos genieten van fantastische shows. Het hele najaar zijn diverse shows en voorstellingen te zien in deze unieke theaterlocatie. In je eigen loge, duo-seat of dichtbij het podium in de zaal is het mogelijk om coronaproof samen te komen. 

Dit najaar zijn er shows van een aantal grote Nederlandse artiesten, zoals Nick & Simon, Glennis Grace, Waylon, Stef Bos en BOEF. Kies je liever voor een avondje lachen? Ook Tineke Schouten en Jandino staan in het SCALA Theater op de bühne. Of juist de kinderen verwennen met een dagje uit? Er zijn ook een aantal kindervoorstellingen gepland waaronder Belle en het Beest. Of te wel, genoeg shows om naar uit te kijken! Heb je vragen over de shows? Kijk op de website voor meer informatie.

Kom je ook?

Content Two

Geïnspireerd door het theater La Scala hebben we in samenwerking met verschillende partners een uniek locatieconcept ontwikkeld. Vertical seating brengt de beleving dichtbij. Veilig op niveau vanuit een eigen loge. Iedereen best seats dus, zodat alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdient.

Tijdelijke constructie in het Event & Exhibition Centre
We bouwen momenteel een tijdelijke constructie op maat in het Event & Exhibition Centre. Vanaf 25 september is deze constructie in gebruik voor corporate events, congressen en voorstellingen. In SCALA kunnen maximaal 650 personen coronaproof samenkomen (bij personen uit één huishouden betreft dit 1.050 personen).

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs
We hebben verschillende maatregelen genomen zodat veilige ontmoetingen in het SCALA Theater kunnen plaatsvinden. Lees hier meer over de maatregelen.

Meer weten over SCALA? Bekijk de website of neem contact met ons op.

Bekijk website