Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO

Alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte, met een allesomvattend aanbod van producten en diensten.

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
02 dec 2020 - 03 dec 2020
Content One

Vakbeurs Openbare Ruimte STAY & GO

Alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. De vakbeurs Openbare Ruimte Stay & Go onderscheidt zich van andere vakbeurzen door het allesomvattende aanbod van producten en diensten. Van Straatmeubilair en Verlichting tot Bestrating en Groen, van Sport, Spel & Recreatie tot Bouw & Infra en van Advies & Beheer tot Landschapsarchitectuur & Ontwerp; op de beurs komen bezoekers in aanraking met alle facetten van de openbare ruimte. Denk hierbij aan ontwikkelingen en aanbod voor dagelijkse toepassingen, maar ook aan de nieuwste technologieën en trends.

De beurs richt zich op ambtenaren, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, planologen en andere professionals, maar óók op burgers die zich betrokken voelen bij de ontwikkeling van hun eigen leefomgeving. Vakbeurs Openbare Ruimte Stay & Go is bij uitstek de gelegenheid om, onder het genot van gratis koffie, thee en fris, kennis te delen en innovaties te ontdekken binnen deze snel ontwikkelende markt. Toegang is gratis.

Content Two

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de organisatie.

Contact