Zorg & ICT 2021

Vakbeurs Zorg & ICT is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg en het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie.

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
18 mei 2021 - 20 mei 2021
Content One

Zorg & ICT 2021

Let's change health!

De tijd dringt. De zorgvraag neemt razendsnel toe en het geld raakt op. Het is noodzakelijk dat de zorg met hulp van technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker wordt.
Kortom, het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ICT is niet alleen interessant voor zorgverlener en patiënt, maar vooral een absolute must. Hoe de zorg structureel gaat veranderen? Dat zie je op Zorg & ICT 2021.

Zorg & ICT vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Zorgtotaal, de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg.

Content Two

Zorg & ICT 2021

Zorg & ICT biedt een interessant platform om je bedrijf én innovaties 3 dagen efficiënt onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep zodat waardevolle contacten eenvoudig te leggen zijn. De beurs is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

Wij zijn hét podium voor leveranciers die de zorg willen verbeteren door middel van relevante ICT-oplossingen in elke fase van de patiënt journey, voor en achter de schermen. Voor zorginstellingen zijn wij dé informatiebron voor actuele ontwikkelingen op het gebied van zorg en ICT.

Zorg & ICT vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Zorgtotaal, de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan Zorg & ICT?
Neem dan contact op.

Contact