Corona Update 29 september 2020

Image

Corona Update 29 september 2020

Tijdens de persconferentie op 28 september 2020 heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt. Het maximum aantal personen dat per ruimte aanwezig mag zijn is bijgesteld naar 30. Heb je een evenement gepland bij Jaarbeurs? Drie veel gestelde vragen.

Kan mijn congres, vergadering of bijeenkomst wel doorgaan?
Dankzij de maatregelen die we hebben getroffen en de ruimte die we hebben, verwachten wij nog steeds grotere groepen mensen te mogen ontvangen voor beurzen, congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten, ook met meer dan 30 personen. Daarvoor heeft Jaarbeurs een ontheffing nodig van de veiligheidsregio, we verwachten deze in de loop van de dag te krijgen.

Kunnen beurzen gewoon doorgaan?
Beurzen vallen onder de zogenaamde doorstroomlocaties, waarvoor ook een uitzondering geldt op de 30 personen-regel. Ook beurzen kunnen naar verwachting gewoon doorgaan en ook daar verwachten we snel duidelijkheid over te krijgen.

 Met wie kan ik overleggen over mijn bijeenkomst? 
Heb je binnenkort een bijeenkomst gepland bij Jaarbeurs en vraag je je af of deze doorgang kan vinden? Neem dan contact met ons op via je contactpersoon of onze klantenservice.

Lees hier welke maatregelen Jaarbeurs heeft genomen om bijeenkomsten veilig te laten plaatsvinden.

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs