Jubileumeditie Heroes Dutch Comic Con verplaatst naar 19 en 20 juni 2021

Image

De tiende editie van Heroes Dutch Comic Con die gepland stond op 21 en 22 november 2020 in Jaarbeurs Utrecht wordt verplaatst naar 19 en 20 juni 2021. “Wij hadden goede hoop dat wij onze bezoekers konden ontvangen voor deze feestelijke jubileumeditie, maar in de afgelopen periode is het sentiment onder onze deelnemers en bezoekers sterk veranderd. Daar hebben wij alle begrip voor, maar hierdoor is het niet mogelijk om het event door te laten gaan. Dat is een grote teleurstelling, maar het is momenteel de enige juiste beslissing. Ondanks dat de huidige situatie buiten onze macht valt, hopen we op het begrip van alle betrokkenen”, verklaart Boet Havenaar namens Heroes Dutch Comic Con.

De organisatie kiest er nu bewust voor om de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con met meer dan een half jaar te verplaatsen. Havenaar: “Het jubileumfeest is dit jaar meerdere keren verplaatst vanwege het coronavirus. Iedere verplaatsing gaat gepaard met teleurstelling, dat is volkomen te begrijpen en die teleurstelling delen wij ook. Wij willen niets liever dan deze tiende editie samen met onze fans vieren. Om een nieuwe teleurstelling te voorkomen, hebben we gekozen voor een datum die wat verder in de toekomst ligt. Met deze nieuwe datum beogen we het risico zo klein mogelijk te maken dat we opnieuw het jubileumfeest moeten verplaatsen. Deze beslissing wordt ook gesteund door onze deelnemers en bezoekers. Hun loyaliteit en  betrokkenheid doet ons enorm goed.”

Heroes Dutch Comic Con is de laatste jaren gegroeid tot het grootste comic con-evenement in Nederland waar zo’n 40.000 liefhebbers van comics, series, films, games en cosplay op afkomen. De reeds verkochte toegangstickets worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum in juni. Ook kunnen bezoekers een voucher ontvangen voor een ander evenement in de toekomst of hun geld terugvragen.

Voor meer informatie over Heroes Dutch Comic Con: www.dutchcomiccon.com.