Kaj van der Voort presenteert Kids Vakantiegids Awards op Vakantiebeurs 2020

Image

Inschrijving voor prestigieuze Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards geopend

Welke reisorganisaties hebben het beste aanbod voor gezinnen met kinderen en welke vakantiemascotte is het allerleukst? Vandaag start de jaarlijkse strijd in vakantieland om de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De felbegeerde awards worden op de Vakantiebeurs uitgereikt door zanger en musicalster Kaj van der Voort en de Kids Vakantiegids Detectives.

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards
Voor het dertiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties worden onderscheiden, is onderverdeeld in vijftien categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Duurzame vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Daarnaast wordt de Kids VakantieMascotte van het Jaar 2020 uitgereikt aan de leukste, grappigste en populairste vakantiemascotte.

Om mee te dingen naar de awards kunnen reisorganisaties zich vanaf vandaag inschrijven op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Per categorie nomineert de vakjury uit alle inschrijvingen drie partijen. Vervolgens is het aan het grote publiek om de winnaars te kiezen door te stemmen in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar-Enquête. De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 bestaat uit experts op het gebied van (familie)vakanties: Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Feestelijke uitreiking met Kaj van der Voort
De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 worden op zondagmiddag 19 januari uitgereikt in de Festivaltent op de Vakantiebeurs. De presentatie van dit feestelijke event is in handen van zanger, musicalster én kinderidool Kaj van der Voort. De muzikale duizendpoot begon zijn carrière al op 11-jarige leeftijd als Ciske in de hitmusical Ciske de Rat, maar brak echt door bij het grote publiek met de voormalige boyband B-Brave. Inmiddels timmert Kaj flink aan de weg als soloartiest. Dat hij naast acteren en zingen ook kan dansen bewees hij door het tot de halve finale te schoppen in het populaire dansprogramma Dance Dance Dance. Natuurlijk geeft Kaj, voor hij samen met de Kids Vakantiegids Detectives de awards uitreikt, eerst een spetterend optreden.

Kaj van der Voort  © Cooper Seykens

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Vakantiebeurs 2020
De Vakantiebeurs is jarig! Deze extra feestelijke 50e editie krijgt een gouden randje; laat je verrassen door het nóg grotere aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen. Swing mee met de indrukwekkende optredens van grote artiesten & doe mee aan allerlei avontuurlijke activiteiten. Proef bij de locals van de allerlekkerste hapjes en drankjes vanuit de hele wereld. Laat je van 16 t/m 19 januari 2020 door de specialisten inspireren over jullie volgende vakantiebestemming en ervaar hét ultieme vakantiegevoel. Een flink aangevulde bucketlist gegarandeerd. Waar gaan jullie heen?

Meer informatie