Racefeest 2020 in Jaarbeurs

Op 3 mei 2020 vindt de Grand Prix in Nederland op het circuit van Zandvoort plaats. Racefeest.nl en Jaarbeurs maken het voor mensen die niet in Zandvoort kunnen zijn mogelijk om die dag groots te beleven. Bij Jaarbeurs in Utrecht, centraal gelegen en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, kunnen 20.000 fans genieten van een gigantisch racefeest. 

Race-programma

Aan de bezoekers biedt men de hele dag diverse race-gerelateerde activiteiten. Er is aandacht voor esports, de finale van het NK simracen vindt plaats en er wacht een zoektocht naar de leukste gridgirl van Nederland. Ook treden er diverse Nederlandse artiesten op. Alle activiteiten zijn voor iedereen te volgen door zelf mee te doen of via de grote schermen waarop de hele dag live gestreamd wordt. Uiteraard heeft iedereen ook de gelegenheid om de race live te kijken.

‘Racegezicht’ Edward van Cuilenborg is de host en presentator van de dag.

Kaartverkoop en aanmelden

De kaartverkoop start in november. Je kunt je nu al aanmelden voor de kaartverkoop, als deelnemer aan het NK simracen of de verkiezing leukste grid girl van Nederland via racefeest.nl.

Racefeest 2020
Datum: zondag 3 mei 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Kaarten vanaf november te koop via: www.racefeest.nl