Home

Congressen Vergaderen Beurzen Evenementen
Bezoek Jaarbeurs als
Image

Unieke beleving

Jaarlijks komen 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows tot kleinschalige vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.

We denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En we werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie.

Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

We hebben verschillende maatregelen genomen zodat we weer op een veilige manier meetings, beurzen en events kunnen organiseren en accommoderen.

Lees hier meer over de corona maatregelen
Image

SCALA: uniek locatieconcept

In het Event & Exhibition Centre kun je vanaf 25 september 2020 jouw corporate event of congres organiseren in SCALA. Met SCALA breiden we de mogelijkheden om live ontmoetingen op 1,5 meter afstand in onze locaties te laten plaatsvinden uit. Vertical seating in SCALA brengt de beleving dichtbij. Veilig op niveau vanuit een eigen loge. Iedereen best seats dus, zodat alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdient. 

Lees meer
Capaciteit 1,5 meter afstand

Onze vergaderruimtes, congreszalen en evenementenhallen zijn ook op 1,5 meter afstand te gebruiken.

Bekijk alle mogelijkheden

Maak je evenement compleet

Image

Duurzaamheid & Innovatie

Voor de toekomstige generaties wil Jaarbeurs een betere wereld achterlaten waarin waardevolle ontmoetingen plaats kunnen blijven vinden. Jaarbeurs beweegt dan ook mee met de veranderende behoeften van de samenleving. Door het creëren van nieuwe concepten, zoals hybride events en de duurzaamheidsmaatregelen die wij treffen, bouwen wij dagelijks aan een toekomstbestendig en aantrekkelijk beurs-, event- en congrescentrum.

Lees verder
Image

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het midden van Nederland en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Jaarbeurs beschikt over eigen parkeerterreinen en ligt op loopafstand van Utrecht Centraal station. Zien we je snel bij Jaarbeurs?

Lees verder

Restaurants van Jaarbeurs

Bekijk restaurants
Werken bij Jaarbeurs?

Bekijk alle vacatures