Culinaire hotspots in de beurshallen
In een eerdere nieuwsbrief schreven we over de verbouwingen van de Moments-punten in onze beurshallen. Deze zijn inmiddels omgetoverd tot culinaire hotspots die zorgen voor een verfijnde eetervaring voor alle bezoekers. De eerste reacties van onze bezoekers zijn zeer positief. Het aanbod van onze catering is vernieuwd en internationaler geworden, en dat is ook te proeven bij de Moments-punten.
Live-cooking experience met de nieuwe keuken
Deze zomer hebben we onze keukens in het Beatrixgebouw volledig vernieuwd, waardoor bezoekers kunnen genieten van een live-cooking experience in de restaurants Pleyn en Queens. Van twee keukens is er één centrale keuken gemaakt waar gekookt wordt voor beide restaurants. Met de nieuwste apparatuur worden heerlijke gerechten bereid door onze chefkoks. Peter Scholte, chefkok bij Jaarbeurs: “Met een superslimme keuken zijn wij klaar voor de toekomst. Kom binnenkort maar eens proeven!”
Een duurzaam horecabeleid
Ook de keuken boven de beurshallen is vernieuwd. Hier worden alle smaakvolle gerechten bereid voor onze beurzen en congressen. Menno Overtoom, directeur Venue & Operations: “Bij het vernieuwen van de keukens hebben we veel aandacht besteed aan duurzaamheid, bijvoorbeeld door voedselverspilling tegen te gaan.” We maken bewuste keuzes voor meer kwaliteit op culinair vlak. Zo zijn onze evenementen tussen de 50 en 90% vegetarisch en dit assortiment blijven we uitbreiden.”
Geef jouw evenement meer smaak
Het komende jaar kan je bij Jaarbeurs weer genieten van diverse culinaire creaties. Met energieke smaken, lokale ingrediënten en meer ‘kraak’ vers beleving zijn de gerechten spannender, vernieuwender en gaan deze je echt verrassen. Ons team van chefs heeft veel ervaring opgedaan in verschillende landen en keukens, daarom gaan wij wat internationaler. Zo is er bijvoorbeeld een Zuid-Afrikaanse salade, die wil je echt proeven!. Met meer keuze aan producten en meer verhalen achter deze producten kan iedereen zijn eigen touch aan een evenement geven