Culinaire hotspots in de beurshallen
De Moments-punten in onze beurshallen zijn omgetoverd tot culinaire hotspots met smakelijke take-aways en verse gerechten. Ook het aanbod van onze catering is vernieuwd.
Live-cooking experience zonder voedselverspilling
Onlangs zijn de keukens van onze restaurants Queen's en Pleyn verbouwd tot 'state of the art' keukens met de modernste apparatuur. Bezoekers kunnen nu genieten van een live-cooking experience. Met de nieuwste apparatuur worden heerlijke gerechten bereid door onze chefkoks. Menno Overtoom, directeur Venue & Operations: “Met een superslimme keuken zijn wij klaar voor de toekomst. Voorheen verdwenen broodjes, taartjes en salades na afloop van een evenement nog wel eens in de afvalcontainer. Zonde van het werk, maar vooral voor de milieu-impact. Met onze nieuwste apparatuur gaan we deze voedselverspilling tegen. We maken bewuste keuzes voor meer kwaliteit op culinair vlak. Zo zijn onze evenementen tussen de 50 en 90% vegetarisch en dit assortiment blijven we uitbreiden.”
“Het komende jaar kan je bij Jaarbeurs weer genieten van diverse culinaire creaties. Met energieke smaken, lokale ingrediënten en meer kraakvers beleving zijn de gerechten spannender, vernieuwender en gaan deze je echt verrassen. Zo is er bijvoorbeeld een Zuid-Afrikaanse salade, die wil je echt proeven!” vult chef-kok Peter Scholte aan. “Met meer keuze van producten en meer verhalen achter de ingrediënten, kan iedereen zijn eigen touch aan een evenement geven.”